Ons DNA

Proselect stelt mensen centraal in alles wat we doen.

Opgericht door Rachel Vandendooren in 2007, trad Proselect in 2017 toe tot de Proman- Groep met het oog op de verdere groeidoelstellingen voor het bedrijf, zonder daarbij het hoofdmotief uit het oog te verliezen: fungeren als een familiebedrijf dat mensen op de eerste plaats zet.

Intern voeren we dezelfde strijd. Er heerst een familiale sfeer binnen Proselect. Ons team bestaat uit dynamische, enthousiaste en gepassioneerde mensen. De drang naar nieuwe uitdagingen inspireert ons net zozeer als de zin om alles goed te doen. Veranderen, helpen groeien en succes boeken zijn onze drijvende krachten. Bij Proselect houden we van persoonlijkheden. Iedereen brengt zijn rijkdom, visie en diversiteit mee. Ons team wordt verrijkt door deze verschillen, in een dynamiek die ons samenbrengt.

Dankzij deze ondernemingszin kan Proselect zijn diverse klanten een luisterend oor bieden. Dit actief luisteren is van essentieel belang om dienstverlening op maat, senior expertise en persoonlijke investering te bieden die het verschil maken.

Om het beste van onszelf te geven, zetten we ons in om een sfeer van vertrouwen en een evenwichtige relatie te scheppen waar plezier en gezelligheid een centrale rol spelen.

De mens is een rijk, dicht en uiterst bewegend terrein. We benaderen het altijd met wendbaarheid en durf.

Onze waarden

 • Commitment

  Betrokkenheid

 • Enthusiasm

  Enthousiasme

 • Expertise

  Expertise

 • Agility

  Wendbaarheid

 • Team Spirit

  Teamspirit

Onze visie