Wij bieden oplossingen op mensenmaat

Proselect - votre agence de recrutement

Dat is onze taak. Partnerbedrijven helpen in elke fase van de hr-cyclus. Hen op korte of lange termijn helpen om op het juiste ogenblik de juiste persoon voor de juiste job te vinden en te begeleiden.

We streven er zowel intern als met onze klanten naar om mensen en al hun kwaliteiten en mogelijkheden centraal te stellen. Met Proselect wordt uw werving niet toevertrouwd aan artificiële intelligentie, maar aan echte intelligentie.

Proselect is een bureau dat gespecialiseerd is in de selectie van gekwalificeerde en technische profielen. Ons wervingsbureau ontfermt zich over al uw wervings- en selectieopdrachten. We zijn specialist op het gebied van assessment en evaluatie van vaardigheden en voeren individuele sessies of groepssessies uit.

Proselect gaat mee met zijn tijd en helpt zijn partners ook bij hun employer branding, waarbij we een goed begrip hebben van de nieuwe verwachtingen van de arbeidsmarkt en van de New Ways of Working (NWoW).

Proselect, met vestigingen in hartje Wallonië en Brussel en op een steenworp afstand van Vlaanderen, is een onmisbare wervingsbureau geworden voor partners die op zoek zijn naar een persoonlijke, betrokken en efficiënte consultant.

Ons team

/

Onze waarden

 • Commitment

  Betrokkenheid

 • Enthusiasm

  Enthousiasme

 • Expertise

  Expertise

 • Agility

  Wendbaarheid

 • Team Spirit

  Teamspirit

Ons DNA